30.05.2018

Yritys, ole haluttu!

Sosiaalisessa mediassa pyörii tasaisin väliajoin meemejä ja aforismeja työntekijöiden huolehtimisesta ja heidän hyvinvointinsa parantamisesta. Ne kumpuavat yritysten tosielämän haasteista, jotka ovat nyt eskaloituneet jo rekrytointivaiheeseen. Jotta työntekijöistä voisi huolehtia parhaalla mahdollisella tavalla, pitää niitä ensi pystyä palkkaamaan. Erityisesti asiantuntija-aloilla hyvistä tekijöistä on huutava pula. Vaikkapa asiansa osaava koodari on kultaakin kalliimpi kaveri, joka valitsee työnantajansa.

Lähdimme kirkastamaan erään asiakasyrityksemme työnantajamielikuvaa ensimmäisen kerran vuonna 2012. Hyvien tulosten myötä toimenpiteistä on tullut iso ja pysyvä osa markkinointistrategiaa. Kyseinen talo palkkaa noin 100 asiantuntijaa/suunnittelijaa vuodessa ja heidän tavoitteenaan on tietysti aina ollut saada remmiinsä parhaat tekijät. Eri markkinointitavoista erityisesti career-videot ovat osoittautuneet toimivimmaksi tavaksi viestiä. Mikäs sen uskottavampaa kuin oikean työntekijän kertomus työnantajastaan. Se, että video on helposti jaettavaa ja herkästi klikattavaa some-sisältöä, on tietysti myös eduksi viestin leviämisessä.

Kysyntä videoille on kasvanut tasaisesti vuosi vuodelta. Tästä johtuen konseptoimme koko palvelun simppeliksi paketiksi, jossa sinä pääset todella helpolla. Kun seuraavan kerran pähkitte ongelmaa, miksi parhaat tekijät menevät kilpailijoillenne, muistakaa nämä argumentit:

Te kilpailette parhaista tekijöistä kilpailijoittenne kanssa.

Me tarjoamme simppelin ja toimivan työkalun työnantajamielikuvanne kirkastamiseen.

  • career-videot – helppo ja nopea tapa jakaa kaikkiin kanaviin
  • uskottava tapa kertoa yrityksestänne työntekijöiden suulla
  • kokonaisvaltainen paketti “avaimet käteen”-periaatteella

Tutustu video- ja animaatiotuotantoihimme Konna Visuals -sivustolla.

Avainsanat: markkinointi, video

Jaa somessa