04.01.2017

Uusin voimin uuteen nousuun

Roban Konnalla on ollut huikea startti. Yhdistyminen WTF Helsingin kanssa sekä uudet toimitilat ovat pitäneet toiminnan enemmän kuin mielenkiintoisena. Median ja mittareiden mukaan alallamme menee huonosti. Mekin olemme asian huomanneet, mutta murehtimisen sijaan olemme panostaneet palvelujemme kehittämiseen ja tehneet entistä kovemmin töitä.

Kiirettä on tosiaan Isolla Roobertinkadulla pitänyt ja hyvä niin. Suomi on tarponut syvällä suossa jo pitkään, ja odotukset paremmasta tulevaisuudesta ovat korkealla. Vienti pitää saada vetämään. Tähän soppaan olemme saaneet omatkin sormemme laitettua. Vuosi sitten aloimme tarjoamaan palvelujamme myös vientiyrityksille  – ennen kaikkea myynnin työkaluja ja niiden kehittämistä. Voimme ylpeänä todeta, että kauppa on käynyt ja Konnan tuotokset ovat olleet myynnin tukena kaikilla mantereilla.

Onnistuneet projektit ovat aina iloinen asia, ja parhaimman fiiliksen saa uuden oppimisesta ja konkreettisista tuloksista. On ollut hienoa kohdata kansainvälisten markkinoiden tuomat haasteet ja ennen kaikkea ottaa ne oikealla tavalla vastaan ja kehittyä niiden mukana.
Riku Lehtonen,
toimitusjohtaja

Avainsanat: markkinointi

Jaa somessa